Brugge Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları başlıyor. Transfer sezonunun hareketli takımlarından biri olan ve Falcao'yu kadrosuna katan Galatasaray Club Brugge'a konuk oluyor. Peki Brugge Galatasaray hangi kanalda olacak? Club Brugge Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını veren yabancı kanallar belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2019 18:54 GÜNCELLEME 18.09.2019 18:54 SPOR
Brugge Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Brugge Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın maçı 18 Eylül Çarşamba günü saat 19:55'de oynanacak. Club Brugge Galatasaray maçı beIN SPORTS'tan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Bu zorlu mücadeleyi ise Slovenya Futbol Federasyonu'nda Slavko Vincic yönetecek. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği Brugge Galatasaray maçını şifresiz olarak verecek yabancı kanallar ise belli oldu. İşte uydudan ücretsiz olarak izlemek isteyenler için Brugge Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını veren tüm kanallar...

 

 

BRUGGE GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLARIN LİSTESİ

BT Sport 1 Hd
C More Sport 2
C More Stream Finland
Cosmote.sport 5 HD
Habersey.com HD
Dazn 2 Bar
Dazn 2 Deutsch
Polsat Sport Premium
Supersport 5 RSa
Max Sport 3
Bein Sports Mena 6
Digi Sport 2 Hd
Eleven Sport 2 Portugal
Orange SPort 2
Planet Sport 3
Polsat Sport Premium
Q2 HD media
Spiler 1 TV
SuperSport 5 Ra
TV3 Max
Viasport 2 HD
Ziggo Sport
Virgin Media TV
Club RTL
5 Live İsrael
CBC Sport

CLUB BRUGGE GALATASARAY MAÇININ MUHTEMEL 11'İ

 

 

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Marcao, Christian Luyindama, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Jean Michael Seri, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Radamel Falcao.

Club Brugge: Simon Mignolet, Simon Deli, Eder Balanta, Federico Ricca, Brandon Mechele, Mats Rits, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Clinton Mata, David Okereke, Dennis

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ 

1 Ekim'de PSG'yi konuk edecek olan Galatasaray, 22 Ekim'de de İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra 6 Kasım'da İspanya deplasmanında Real Madrid karşısında puan arayacak. Grubun 5. haftasında ise Club Brugge ile İstanbul'da karşılaştıktan sonra son maçını Fransa'da PSG ile yapacak.