Yanal: Sezonun en kötü futbolu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa karşısında sadece maçı kazandıklarını, fakat karşılaşmanın birkaç dakikalık bölümü haricinde, bu sezon en kötü maçlarından birini oynadıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2008 18:14 GÜNCELLEME 09.03.2008 18:14 SPOR
Yanal: Sezonun en kötü futbolu

Yanal, 2-1'lik galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, ikinci yarıda yedikleri hatalı gol sonrası panik ve güvensizlik yaşadıklarını ifade ederek, "İstemediğimiz bir futbol sergiledik. Bu tür maçlar zaman zaman olabiliyor. Kasımpaşa, Galatasaray karşısında galip gelmişti. Bizim de iyi oynadığımız ve kazanamadığımız maçlarımız vardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz ama oyunun mazeretinin olduğunu düşünemiyoruz" diye konuştu.

Yanal, golcü oyuncu konusunda sayı olarak yetersiz olduklarını ve bunun eksikliğini hissettiklerini de kaydetti.

TÜTÜNEKER'İN AÇIKLAMALARI

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise, Trabzonspor karşısında ikinci yarıda ortaya koydukları futbolla beraberliği hak ettiklerini, hatta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını da savundu.

Tütüneker, ilk yarı kendileri açısından istedikleri seviyede bir maç olmadığını belirterek, "İkinci yarı 30 dakika iyi baskı kurduk, pozisyonlar yakaladık. Haftalardır inanılmaz pozisyonlara giriyoruz, ancak bunları değerlendiremiyoruz. Trabzonspor karşısında beraberliği hak ettiğimizi, belki de galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim" dedi.

Takımının ikinci yarıdaki oyunundan memnun olduğunu ifade eden Tütüneker, "İyi mücadele ediyor, iyi futbol oynuyoruz. Sezon sonuna kadar bunu sürdürmek istiyoruz. Son maça kadar bu oyun anlayışımızı sürdüreceğiz. Sezon sonunda da nerede olacağımızı göreceğiz" diye konuştu.

Bu arada karşılaşmada bord-mavili takımın gollerini atan Hüseyin Çimşir ile Barış Memiş, bu sezon ligdeki ilk gollerini kaydetti. Mısırlı Sayed Moawad ise ilk kez Trabzonspor'da forma giydi.


AA