Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı...

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi C grubundaki ilk maçında Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın ve öğrencileri Süper Lig'de gösterdikleri performansı Avrupa arenasına da taşımak istiyor. Haaland'lı Alman Panzeri ise temsilcimiz karşısında galibiyet arıyor. Peki, Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? İşte Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı'dan beklenen karar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2021 09:50 GÜNCELLEME 15.09.2021 09:50 SPOR
Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? Şampiyonlar Ligi maçı için Acun Ilıcalı...

Beşiktaş Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde ki ilk sınavına çıkmaya hazırlanıyor. C grubunda yer alan temsilcimiz Sergen Yalçın yönetiminde Alman devini düşürerek ilk maçında galibiyet almak istiyor. Avrupa arenasının en iddialı takımlarından biri olan Haaland'lı Dortmund ise deplasmanda kazanarak devler ligine iyi bir başlangıç yapmanın planlarını merak ediyor. Futbolseverler merak ediyor, Beşiktaş Dortmund maçı TV8'den şifresiz yayınlanacak mı? İşte Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Acun Ilıcalı'nın açıklanması beklenen o karar...

Beşiktaş Dortmund Maçı TV8'den Şifresiz Yayınlanacak Mı?

Beşiktaş taraftarının başlattığı kampanyanın fitilini Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yaktı. Sergen Hoca, "Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka" diye konuştu.

Acun Ilıcalı ise Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu akşam saat 20.30'da Haber Global'de Candaş Tolga'nın konuğu olacağını duyurdu. Ünlü ismin bu akşam maçın TV8 ekranlarından yayınlanıp yayınlanmayacağını açıklamasını bekleniyor.

Beşiktaş Dortmund Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Dortmund ile Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Vodafone Park Stadında karşılaşacak olan iki takımın maçı 15 Eylül Çarşamba günü saat 19.45'de başlayacak. Exxen'de yayınlanması beklenen maç Acun Ilıcalı'nın kararı doğrultusunda TV8 ekranlarından da yayınlanabilir.

Sergen Yalçın, "Gruptan Çıkabileceğimize İnanıyoruz"

Karşılaşma öncesi maçla ilgili yorumlarını dile getiren Sergen Yalçın "Konuşmayı çok seviyoruz ama konuşmakla olmuyor. Hep gruplar çekildiğinde 'Biz bu gruptan çıkarız' diyoruz. Gerçekçi bakmak lazım, oynayacağımız seviye üst bir seviye. Süper Lig'de oynayacağınız oyunlar, Şampiyonlar Ligi'ne yetmez.

Gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz ama yapamayabiliriz de. O yüzden çok net hedefler koymak istemiyorum. Kesinlikle kolay olacağını düşünmüyoruz, çok zor bir grup olacak. Takım olarak hazırız, elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
" şeklinde konuştu.