Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir taraftarına çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro açılış törenine katıldı. Burada vatandaşlarla konuşan Erdoğan, Başakşehir taraftarlarına çağrıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2023 14:30 GÜNCELLEME 09.04.2023 14:49 SPOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir taraftarına çağrı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro açılış töreni sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden Medipol Başakşehir'in tribünlerinin boş olmasına tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu yönetiminde son olarak kupada lig lideri Galatasaray'ı 3-2'lik skorla geçip adını yarı finale yazdıran Başakşehir'le ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan takımın taraftarlarına dikkat çeken bir çağrı geldi.

"BAŞAKŞEHİR MAÇLARINA GİTMENİZ LAZIM"

Vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, Medipol Başakşehir'in tribünlerinin boş olmasına tepki göstererek "Başakşehir maçlarına gitmeniz lazım, tribünleri doldurmanız lazım" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR