Allan Saint-Maximin bonservis bedeli ne kadar, hangi mevkide oynuyor?

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona emin adımlarla başlamak isteyen Fenerbahçe, kanat bölgesi için önemli bir takviye yapma peşinde. Sarı-lacivertli ekip Jose Mourinho'nun özellikle istediği Allan Saint-Maximin ile resmen anlaşmaya varıldı. Peki, Allan Saint-Maximin bonservis bedeli ne kadar, hangi mevkide oynuyor?

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2024 17:13 GÜNCELLEME 17.07.2024 17:31 SPOR
Allan Saint-Maximin bonservis bedeli ne kadar, hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek kupalar kazanmak istiyor. Portekizli teknik adamın takımda mutlaka görmek istediği Al-Ahli'de forma giyen kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile sarı-lacivertli ekip resmen anlaştı. Peki, Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

ALLAN SAİNT MAXİMİN KİMDİR?

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Allan Saint-Maximin, 12 Mart 1997 yılında hayata gözlerini açtı. Fransız futbolcu Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımlarından El-Ehli'de forma şansı bulmuştur.

Maximin, Saint-Étienne forması ile 2013 yılında ilk profesyonel maçına çıktı. Saint-Étienne takımında 2 yılda 17 maçta görev bulan Fransız forvet, 17 maçta gol atamadı.

Ardından 31 Temmuz 2015'te Monaco'ya imza attı. Sonrasında ise Hannover 76'ya kiralık olarak gönderildi. Hannover 76'da 1 yıl geçtikten sonra tekrardan bir yıllığına Bastia'ya kiralık olarak gitti.

Monaco formasını terleten Maximin, 2 maça çıktı ancak bir gol katkısı veremedi.

2017 yılında ise Nice takımına toplamda 10 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Nice formasıyla ilk maçına Troyes takımının karşısına çıktı. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Zulte Waregem'e karşı ilk golünü kaydetti.

Nice takımında totalde 74 karşılaşmaya çıkan Saint-Maximin, 9 maçı ligde olmak üzere toplamda 11 kez fileleri havalandırdı.

Saint-Maximin 2019 yılında Premier League takımlarından Newcastle United ile 6 yıllık bir sözleşme yaptı. Premier League'de ilk golünü Sheffield United'a karşı attı.

Fransız topçu, son olarak Al-Ahli takımında forma giyiyor.

ALLAN SAİNT MAXİMİN HANGİ MEVKİDE OYNUYOR

Allan Saint-Maximin sol kanat bölgesinde oynamaktadır.

FENERBAHÇE İLE ALLAN SAİNT MAXİMİN ANLAŞTI MI?

Fenerbahçe, sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Fenerbahçe, Allan Saint Maximin için Al Ahli takımına oyuncunun maaşı, kiralama ücreti ve menajerlik ücretiyle birlikte totalde 8 milyon Euro civarlarında ödeyecek.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR