Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu? GS - Antep maçı ne zaman?

Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu soruları bugün gündeme geldi. Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanması planlanan karşılaşma ertelendi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2024 16:57 GÜNCELLEME 16.08.2024 16:59 SPOR
Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu? GS - Antep maçı ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off maçları oynayacak takımların Trendyol Süper Lig'deki 3. hafta karşılaşmalarının ertelendiğini açıkladı.

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI NEDEN ERTELENDİ, NE OLDU?

Avrupa kupalarında play-off maçları oynayacak takımların karşılaşmalarda alacak her galibiyet ülke puanı için çok önemli. Bu sebepten dolayı, play-off aşamasında maç yapacak takımların maçları ertelenmiştir.

GS - ANTEP MAÇI NE ZAMAN?

TFF'den Galatasaray ile Gaziantep maçına dair açıklama geldi. 
İşte o açıklama:

'Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir.'

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR