Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında İsviçre ekibi Young Boys deplasmanından 3-2 mağlup ayrıldı. Tur atlama umutlarını İstanbul'a bırakan sarı-kırmızılı ekip rövanş maçında 2 farklı skor ile galip ayrılması gerekecek. Peki, Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2024 15:13 GÜNCELLEME 22.08.2024 15:16 SPOR
Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray, UEFA Şampiyolnar Ligi play-off turunda dün akşam İsviçre ekibi Young Boys ile deplasmanda mücadele etti. Maçtan 3-2 mağlup ayrılan sarı-kırmızılı takım tur şansını İstanbul'a bıraktı. Cimbom, 2 farklı galibiyet ile Rams Park'ta maçı kazandığı takdirde tur atlayacak. Taraftarlar ise Galatasaray - Young Boys rövanş maçının ne zaman ve hangi kanalda olacağını merak ediyor.

GALATASARAY - YOUNG BOYS RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Young Boys rövanş maçı 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 22.00'de oynanacak.

GALATASARAY - YOUNG BOYS RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

İstanbul'da oynanacak Galatasaray - Young Boys rövanş karşılaşması TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için 2 farklı skor ile galip olarak sahadan ayrılması gerekiyor. Tek farklı galibiyet ise (1-0, 2-1, 3-2 gibi) maçı uzatmalara taşıyacaktır. Beraberlik ya da Young Boys'un sahada galip ayrılması durumunda temsilcimiz Galatasaray, oluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecektir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR