UEFA Ertuğrul Sağlam için ne yazdı?

Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinden istifa etmesi, UEFA tarafından da tüm dünyaya duyuruldu. İşte UEFA'nın Sağlam haberi:

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2008 18:17 GÜNCELLEME 07.10.2008 18:17 SPOR
UEFA Ertuğrul Sağlam için ne yazdı?

Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinden istifa etmesi, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından "Sağlam Beşiktaş'a veda etti" başlığıyla duyuruldu.

UEFA resmi İnternet sitesi aracılığıyla manşetten duyurduğu haberinde, Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv takımına elenmesinden sonra Ertuğrul Sağlam'ın görevinden istifa etmesine vurgu yaptı. Haberde, 4-1'lik Metalist yenilgisinin Beşiktaş'ı Avrupa umutlarına son verdiği ifade edilirken, ligde alınan 2-1'lik Hacettepe galibiyetine ve takımın ligde 3. sıraya yükselmesine karşın 38 yaşındaki Ertuğrul Sağlam'ın görevi bıraktığı ifade edildi.

Sağlam'ın 2007 yılı Mayıs ayında göreve geldiği ve daha önce Samsunspor ve Kayseripsor'u çalıştırdığı belirtilerek, "Puan durumuna bakıyoruz, Galatasaray'ın 3, Fenerbahçe'nin ise 8 puan önündeyiz. 4-1'lik Metalist yenilgisi bizi derinden üzdü. Tüm Beşiktaş taraftarlarından ve Türk halkından özür diliyorum. Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Daha önce istifa edebilirdim ancak Hacettepe maçı vardı. Bir galibiyetle veda etmek istedim" sözlerine yer verildi.

İHA