Numan Kurtulmuş, Konya’da Filistin maçındaki dayanışmaya kayıtsız kalmadı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya'da Filistin Milli Futbol Takımı ile Konyaspor arasında oynanan dostluk maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
ABONE OLTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya'da Filistin Milli Futbol Takımı ile Konyaspor arasında oynanan dostluk maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Kurtulmuş, karşılaşmanın Filistin halkıyla dayanışmanın güçlü bir göstergesi olduğunu belirterek, tribünleri dolduran Konyalılara teşekkür etti.
Kurtulmuş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Konya’da Filistin Millî Futbol Takımı ile Konyaspor arasında gerçekleştirilen dostluk maçı, mazlum Filistin halkıyla sarsılmaz dayanışmamızın güçlü ve anlamlı bir nişanesi olması dolayısıyla bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Tribünleri tıklım tıklım doldurarak mazlum Filistin halkının yanında saf tutan, İnsanlık Cephesi’nin güçlü sesine ses katan Konyalı kardeşlerimize hassaten şükranlarımı sunuyorum.
Türkiye olarak, özgür ve bağımsız Filistin Devleti kuruluncaya kadar Filistin halkının haklı mücadelesine omuz vermeye, sesini dünyanın her platformunda yükseltmeye devam edeceğiz.”
Konya’da Filistin Millî Futbol Takımı ile @Konyaspor arasında gerçekleştirilen dostluk maçı, mazlum Filistin halkıyla sarsılmaz dayanışmamızın güçlü ve anlamlı bir nişanesi olması dolayısıyla bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
— Numan Kurtulmuş (@NumanKurtulmus) October 1, 2026
Tribünleri tıklım tıklım doldurarak mazlum… pic.twitter.com/yJ8ymoQvwm