FB taraftarına yeni Mehmet Topuz anketi

Fenerbahçeli taraftarların internet sitesin Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz ile ilgili yaptığı anket, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında yenilendi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2009 15:01 GÜNCELLEME 09.06.2009 15:01 SPOR
FB taraftarına yeni Mehmet Topuz anketi

İnternet sitesinde ''Mehmet Topuz'un transfer edilmesini ister misiniz'' şeklinde sorunun yöneltildiği, 48 bin 845 kişinin katıldığı ankette, taraftarların yüzde 60,11 çoğunlukla bu transferi istemediği yönünde oy kullanmasının ardından, Yıldırım'ın yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamaları göz önünde bulundurularak, yeni bir anket başlatıldı.

''Başkanımız Aziz Yıldırım'ın olayların iç yüzünü kamuoyuna açıklamasından sonra bu anketin tekrarlanması gerektiğine inanıyoruz ve anketimizi yeniliyoruz'' denilirken, ankette taraftarlara yöneltilen soru, ''Beşiktaş'ın yaptığı etik dışı davranışların anlaşılmasından sonra Mehmet Topuz'u transfer etmemizi ister  misiniz'' şeklinde oldu.

İnternet sitesinde devam eden ankette şu ana kadar ''Hayır'' seçeneğine yüzde 48,3, ''İstemiyordum ama başkanımızın açıklamalarından sonra Evet'' şıkkına yüzde 40,6 ve ''Evet'' seçeneğine de yüzde 11,1 oranında oy verildi.

KAYNAK : AA