Ahmet Çakar ünlülere hakemlik yapacak

Özel bir kolejin öğrencilerinin düzenlediği 'Yetimler Gülümsemek İster' kampanyasına destek veren efsane futbolcular ve ünlüler öğrencilerle gösteri maçına çıkıyor

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2010 15:14 GÜNCELLEME 06.04.2010 15:14 SPOR
Ahmet Çakar ünlülere hakemlik yapacak

Proje sayesinde 1000 yetimin 23 Nisan'da giydirilmesi hedefleniyor. Ahmet Çakar yardım kampanyası için hakemliğe geri dönüyor.

Doğa Koleji öğrencilerinin yılbaşından bu yana çeşitli etkinliklerle sürdürdüğü 'Yetimler Gülümsemek İster' kampanyasına eski futbolculardan ve ünlülerden destek geldi. 1000 yetim çocuğu 23 Nisan tarihinde giydirmek amacıyla düzenlenen kampanya çerçevesinde aralarında Pascal Nouma, Ali Gültiken, Metin Tekin, Rıdvan Dilmen, Serhat Ulueren, Erdem Ulus, Murat Özen, Ragıp Savaş, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı efsane futbolcular ve ünlüler takımı Doğa Koleji öğrencileriyle karşı karşıya gelecek. Ahmet Çakar ise yetimler için düzenlenen maçta hakemlik yaparak sahalara geri dönüyor.

8 Nisan 2010, Perşembe günü saat 14.00'te Beykoz Doğa Koleji'nde yapılacak maçtan elde edilecek gelir Yetimler Gülümsemek İster kampanyası için kullanılacak.

(aa)