"G.Saray, tarihinin en önemli maçına çıkacak"

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Ali Şen, G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanacak kritik derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Şen, bu maçın G.Saray tarihinin en önemli karşılaşması olduğunu iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2011 10:59 GÜNCELLEME 17.03.2011 10:59 SPOR
"G.Saray, tarihinin en önemli maçına çıkacak"

Bodrum'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Efsane Başkan Ali Şen Galatasaray-Fenerbahçe maçının Galatasaray tarihinin en önemli maçlarından biri olduğunu savunarak, "Oynanacak olan bu derbi maç, Galatasaray'ın tarihindeki en önemli maç. Çünkü Galatasaray bu yıl takım olmayı bir türlü başaramadı. Sarı-kırmızılı camiada görmeye alışmadığımız bir belirsizlik, yönetimde karışıklık var. Bunun haricinde sportif başarı olarak da çok kötü giden bir sezon geçiriyorlar. Öte yandan Galatasaray tarihinin en önemli, en büyük ve en modern stadyumuna kavuştu. Ve o stadyumda oynanacak ilk Fenerbahçe maçı da tarihe geçecek. Türk Telekom Arena'da oynanacak olan ilk Fenerbahçe maçında mağlubiyet alınması halinde Galatasaray için bu mağlubiyet önemli bir eksi olur. Galatasaray'da yabancı futbolcuların fazlalığı ve yabancı futbolcularında derbi duygusundan uzak olması ibreyi biraz daha Fenerbahçe tarafına çeviriyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübüne son dönemde yöneltilen eleştiriler hakkında da konuşan Ali Şen, "Fenerbahçe 9 puan gerideyken kimse bir şey demiyordu. 9 puanlık fark kapanınca herkes Fenerbahçe'yi konuşuyor. Yönetim de cevap veriyor" dedi.

"BEN OLSAM KULÜPLER BİRLİĞİNE BAŞKAN OLMAZDIM"

Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği başkanlığı hakkında da yorumda bulunan Ali Şen "Şüphesiz ki Kulüpler Birliği'nde birinin başkan olması lazım. Kulüpler Birliği hangi isim için fikir birliğine varırsa o kişi başkan olur. Aziz Yıldırım'ın başkan olmasını da istiyorlar fakat Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi büyük kulüpler, anladığım kadarıyla Aziz Yıldırım'ın başkanlığını arzu etmiyorlar. Ben olsam o kulüplerin istemediği yerde durmam. Ama Aziz Yıldırım ne yapar bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA