Aykut'un 'Kocaman' mutluluğu

Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükpsor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, ''3 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2011 23:50 GÜNCELLEME 08.05.2011 23:50 SPOR
Aykut'un 'Kocaman' mutluluğu

Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kardemir Karabükspor gibi bir takımı deplasmanda mağlup etmenin önemli olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un yanı sıra kendilerinin de puan kaybına tahammüllerinin olmadığını anlatan Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Karşılaşma beklendiği gibi zor oldu. Karşımızda istekli ve dirençli, ikinci toplarda çok başarılı bir takım vardı. Ancak zaman zaman aşırı istek ve çabuk gole gitme duygusu, basit top kaybına neden oluyor. Bu top kayıpları da istekli bir takım karşısında pozisyonlar vermemize neden oldu. İkinci yarıda nispeten bu zaaflarımız ve sıkıntılarımızı olumlu tarafa doğru çevirmeye başladık. Gol geleceğini gösteriyordu. Kanatlardan özellikle Stoch ve Gökhan'ın bindirmeleriyle kaleye yaklaştık, gol de geldi. Yapmamız gerekenleri yaptık.''

Gol sonra kendileri için kolaylaşan bir maç olduğunu belirten Kocaman, ''Temel amaç 3 puan, puan kaybına tahammülümüz yok. Kazandığımız için memnunuz. Oyuncularıma, kaçırdıkları goller için değil de, attıkları gol için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un golcü oyuncusu Emenike'nin bu maçta oynamak istemeyişi ve Fenerbahçe'ye transferi hakkındaki soruyu da Kocaman, ''Bu soruların muhatabı ben değilim. Kişisel görüşüm son derece beğendiğim bir oyuncu'' şeklinde yanıtladı.

AA