Sağlam'dan Hiddink'e 'Milli' sitem

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söylerken Hiddink'e sitem etti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2011 04:11 GÜNCELLEME 22.05.2011 04:11 SPOR
Sağlam'dan Hiddink'e 'Milli' sitem

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu sezonunu tamamladıklarını belirterek, ligi 3'üncü sırada bitirdikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Gençlerbirliği maçının Bursaspor için önemli olduğunu ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

''Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu 3 puanı başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyorum. Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylar nedeniyle ceza aldığımız bu sıkıntılı günlerde bize destekçi olan Sayın Valimiz Şahabettin Harput'a çok teşekkür ediyorum. Taraftarımız yanımızda olamasa da onların desteğini hissederek oynadık. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Gelecek sezon Türkiye liginde zirveye oynayan ve daha iyi bir Bursaspor izlettireceğiz.''

Sağlam, bir gazetecinin ''Lig 3'üncüsü bir takımından hiçbir futbolcunun milli takıma çağrılmamasını nasıl buluyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Milli takımda olması gereken oyuncularımız vardı. Orada tercih yapan bir teknik kadro var. Onlar demek ki bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor. Onların tercihine saygı gösterip milli takım için dua etmemiz lazım. Buraya takılıp oyuncuların motivasyonunu da bozmamalıyız. Her ne kadar bu kararı destelemesek de milli takımın başarısı için desteklemeliyiz'' diye konuştu.