Galatasaray'da Ronaldinho sesleri!
Futbolda yaz transfer dönemi 5 Eylül
ABONE OLGalatasaray'ın ilgilendiği Ronaldinho'nun sözleşmesi Aralık ayında bitiyor. Flamengo'dan 9.6 milyon Euro kazanan yıldız, ücretinde büyük bir indirime gidip 4 milyon Euro'yu kabul ederse, Aslan olabilir!
Adnan Öztürk’ün, “Ocak ayında yıldız bir oyuncuyu kadromuza katacağız” açıklamasının ardından ortaya atılan ilk isim Didier Drogba oldu. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın haberine göre ise Cim Bom, Flamengo’lu Ronaldinho’yla ilgileniyor. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi Aralık’ta sona eriyor. Flamengo, takıma büyük bir katkı yapan yıldızı kadroda tutmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Cim Bom da yıldız oyuncuya kancayı atmış durumda.
Menaceri İstanbul’a gelecek
Ronaldinho’nun ağabeyi ve menaceri olan Roberto de Assis’in geçtiğimiz pazar günü İstanbul’a gelmesinin beklendiği ancak randevunun ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Bülent Tulun’un, Assis’le temasa devam ettiği kaydedildi. Ronaldinho, Flamengo’dan sponsorlarla birlikte yıllık 9.6 milyon Euro kazanıyor. Eğer bu rakamda inidirime gidip, 4 milyon Euro’ya ‘Evet’ derse Roni, Sarı-Kırmızılı formayı giyebilir
(fanatik)