Volkan'dan Ordu'ya 'Bienvenu' tepkisi

Volkan Demirel, kendisi hakkında açıklama yapan Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile Fenerbahçeli Henri Bienvenu hakkında açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e kişisel blog sayfasından cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2012 00:15 GÜNCELLEME 06.01.2012 00:15 SPOR
Volkan'dan Ordu'ya 'Bienvenu' tepkisi

Dün akşam oynanan Orduspor maçından sonra soyunma odasında 1 tuvalet olmasını eleştiren Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, kendisi hakkında açıklama yapan Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile Fenerbahçeli Henri Bienvenu hakkında açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e kişisel blog sayfasından cevap verdi.

Spor Toto Süper Lİg'in 18. haftasında Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan Orduspor-Fenerbahçe maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Hava alanında hoca karşılamakla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek de çok ayıp ama tesisleşmeye de önem vermek gerekir" şeklindeki açıklaması Orduspor camiasında tepkiye sebep olmuştu. Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, "Volkan, her şeye burnunu sokmamalıdır" diyerek tecrübeli kaleciye cevap vermişti. Ancak

Volkan Demirel'in de cevabı gecikmedi. Milli kaleci, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün ile katıldığı bir programda "Bienvenue için Fenerbahçe üstüne para verirlerse alabiliriz" şeklinde açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e cevap verdi.

İlk olarak Akün'ü hedef alan Demirel, "Dün akşam maçtan sonra Ordusporlu hiçbir yöneticiyle ilgili bir açıklamam olmadı. 30 kişinin bulunduğu soyunma odasında 1 tane tuvalet bulunmasını eleştirmek profesyonel bir futbolcu olarak benim vazifemdir" dedi.

Volkan daha sonrada Nedim Türkmen'in Bienvenu hakkında söylediklerine tepki gösterdi. Tecrübeli kaleci, Nedim Türkmen'i kastederek, "Fenerbahçeli bir futbolcu hakkında 'Üzerine para verirlerse alırım' gibi aşağılayıcı bir söylemde bulunmak kimsenin üzerine vazife değildir" diye yazdı.