Fener taraftarları, Cimbom'a özenirse ...

G.Saraylı taraftarların Fatih Terim kareografisine misilleme için Fenerbahçeli taraftarların günlerdir hazırlıklarını yaptıkları koreografi şovu taşıyıcı makaralardaki problem yüzünden son anda iptal edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2012 14:14 GÜNCELLEME 18.03.2012 14:14 SPOR
Fener taraftarları, Cimbom'a özenirse ...

Fenerbahçeli taraftarların derbi için günlerdir hazırlıklarını yaptıkları koreografi şovu son anda gerçekleşmedi. Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın başrolünde bulunduğu koreografinin son denemesini maçtan önce yaptı ancak prova başarısız oldu.

Aykut Kocaman’ı simgeleyen maketi taşıyan makaraların çalışmaması yüzünden sarı-lacivertli yönetimin gösteriyi iptal ettiği öğrenildi. Koreografinin, Aykut Kocaman’ı, “aslan kuklası” oynatırken göstermesinin iptal kararında etkili olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Galatasaray’ı rencide edici nitelikte olması nedeniyle gösteriye karşı çıktığı, provada yaşanan aksilik üzerine de koreografiyi son anda iptal ettiği vurgulandı.

Fenerbahçeli taraftarlar maraton tribünde uzun süre alkışlanan başka bir şova imza attı. Tribünün ortasına deniz Fener’i yerleştirildi, bir tarafına Başkan Aziz Yıldırım’ın, diğer tarafına ise kulüp amblemi konuldu.

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig’in 28. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da, Beşiktaş ile yapılan derbiden önce nefesleri kesen bir koreografiye imza atmıştı. Sarı-kırmızılıların, “Cim-Bom başı dik yürür” temalı, Teknik Direktör Fatih Terim’i Galatasaray’ın lideri olarak gösteren koreografisi büyük beğeni toplamıştı.

Fatih Terim gösteriyi saha içinde UltrAslan Koordinatörü Oğuz Altay’la birlikte izlerken duygu dolu dakikalar yaşamıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal de hayranlık dolu gözlerle koreografiyi takip etmişti.

MİLLİYET