Kartal Sivasspor'a bilendi! Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 5 haftanın sonunda 11 puan toplayan Beşiktaş, 6. hafta mücadelesinde bu akşam Sivasspor'la karşı karşıya gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2014 09:42 GÜNCELLEME 19.10.2014 18:11 SÜPER LİG
Kartal Sivasspor'a bilendi! Muhtemel 11'ler

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminindeki bakım çalışmaları nedeniyle rakibini Ankara'da Osmanlı Stadı'nda ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, sahaya 3 puan için çıkacak.

Mücadele öncesinde yapılan takım çalışmalarında sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan Slaven Bilic'in, Ankara yolculuğu öncesinde yaptığı toplantıda, "En önemli maç, ilk oynayacağınız maçtır. Bu yüzden Sivas karşılaşması bizim için çok önemli. Ankara'da oynayacak olsak da bir iç saha maçı.Olimpiyat'ta son birkaç maçta oluşturamadığımız  atmosferi, taraftarımızla bu statta başaracağımızı düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Sivas karşısında alacakları 3 puanın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacakları Partizan mücadelesine olumlu etkide bulunacağını söyleyen Hırvat teknik adam, "Ankara'dan zaferle ayrılırsak bu hava kesinlikle Belgrad'ta çıkacağımız maça yansır" diyerek oyuncularını motive ettiği bildirildi.

Muhtemel 11'ler: 

Beşiktaş: Tolga Serdar Franco Sivok Motta Gökhan Hutchinson Veli Oğuzhan Olcay Demba Ba T.D.: Slaven Bilic 
Sivasspor: Ertuğrul Cicihno Da Costa Ümit Ziya Burhan Kadir Adem Hakan Mehdi Utaka T.D.: Roberto Carlos

Stat: Osmanlı Stadı
Saat: 19.00
Hakem: Mete Kalkavan