Samuel Eto'o bombası! Anlaşma sağlandı

Bursaspor, Konya ile yollarını ayıran yıldız golcüyle vakit kaybetmeden temasa geçti. 37 yaşındaki Kamerunlu’nun imza atması artık an meselesi...

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2018 16:10 GÜNCELLEME 05.08.2018 16:10 SÜPER LİG
Samuel Eto'o bombası! Anlaşma sağlandı

Yeni sezon öncesi Stephane Badji, Allano Lima, Jani Atanasov ve Aytaç Kara'yı kadrosuna katan Bursaspor, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Listesinde birçok yıldız isim bulunan yeşil-beyazlılar, önceki gün Konyaspor ile yollarını ayıran Samuel Eto'o ile büyük ölçüde anlaştı. 37 yaşındaki futbolcunun serbest kalmasıyla harekete geçen Bursaspor Yönetimi, birkaç gün içinde imza töreniyle transferi kamuoyuna duyurmayı planlıyor.

3 SEZON, 50 GOL, 17 ASİST

REAL Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea ve Everton gibi dünya devlerinin formasını giyen Samuel Eto'o, Türkiye'de ise Antalyaspor ile Konyaspor'da oynadı. Son 3 sezon sahne aldığı Türkiye'de 91 resmi karşılaşmaya çıkan golcü oyuncu, bu maçlarda 50 kez rakip fileleri havalandırdı, 17 de asist yaptı. Eto'o'ya ödenecek ücret konusunda henüz bilgi verilmezken, Kamerunlu yıldız oyuncu için statta imza töreni gerçekleştirileceği öğrenildi. (Fotomaç)