Çağdaş Atan: Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş maçından sonra ortaya atılan iddiaların çok çirkin olduğunu ve canlarını yaktığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2021 00:36 GÜNCELLEME 13.04.2021 01:30 SÜPER LİG
Çağdaş Atan: Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, Beşiktaş'a 3-0 kaybettikleri maçtan sonra ortaya atılan iddiaların çok yakışıksız olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş maçından sonra söylenenler, ortaya atılan iddialar o kadar çirkin ve karalayıcıydı ki, canımızı çok yaktı. Böyle şeyler duyduğumuz için çok üzgünüz. 15-16 sene profesyonel futbol hayatım var. Hiçbir yerde adım böyle anılmadı. Çok yıprandık. Oyuncularım, kulübümüz için söylendi."

"Marafona, İstanbul'dan Alanya'ya otobüsle geldi"

"Büyük takımların başımızın üstünde yeri var. Ben Çağdaş Atan olarak kulübüm ve Alanyaspor marka olarak kimsenin oyununun parçası olamaz. Kimse bizim üzerimizde böyle haklar iddia etmesin. Üzgünüm böyle şeyler konuştuğum için. Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum. Marafona, İstanbul'dan Alanya'ya otobüsle geldi. Tek başına kalmak istedi. Bunlar çok yakışıksız. Bunları konuşmak bile üzücü. Duygulandım, kendimi de zor tutuyorum. "