Gerilim tırmanıyor! Sancak, Onyekuru'nun paylaşımına cevap verdi

Galatasaray ve Adana Demirspor'un eski futbolcusu Henry Onyekuru, Adana ekibinin Başkanı Murat Sancak için paylaşım yaptı. Sancak'tan ise Onyekuru'ya cevap gecikmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2023 10:28 GÜNCELLEME 18.12.2023 12:23 SÜPER LİG
Gerilim tırmanıyor! Sancak, Onyekuru'nun paylaşımına cevap verdi

Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha'ya sattığı Henry Onyekuru, Murat Sancak'ın sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Onyekuru yaptığı paylaşımda, "Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan" ifadelerini kullandı.



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan eski oyuncusuna karşı cevap gecikmedi. Sancak'ın Onyekuru için ağır ifadeler kullanması dikkat çekti.

İşte Sancak'ın yaptığı o paylaşım:

MURAT SANCAK NE SÖYLEMİŞTİ?

Murat Sancak geçtiğimiz günlerde İstanbul'da oynadıkları bir Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Henry Onyekuru statta alkışlanmıştı. Onyekuru, Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin... Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR