Samsunspor'dan tepki! "Takipçisi olacağız"

Samsunspor Kulübü, gözaltına alınan taraftarları serbest kalıncaya kadar konunun takipçisi olacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 00:12 GÜNCELLEME 07.05.2024 00:12 SÜPER LİG
Samsunspor'dan tepki! "Takipçisi olacağız"

Trabzonspor ile Samsunspor geçen hafta sonu karşı karşıya gelmiş, daha sonra Trabzonspor taraftarları ile Samsunspor taraftarları arasında Çarşamba ilçesinde olaylar yaşanmıştı. Olaylarla ilgili 2 Samsunspor taraftarı gözaltına alındı. Samsunspor Kulübü, taraftarların gözaltına alınmasının ardından bugün bir açıklama yayınlayarak, duruma tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “2023-2024 sezonu boyunca her koşulda kulübünün ve takımının yanında duran taraftarımız, şehrimize gelen tüm rakip takım taraftarına centilmence davranmış ve misafirlerimizi şehrimizde en iyi şekilde ağırlamıştır. Ancak, kulübümüz ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka sonrası, Çarşamba ilçemizde bir saldırı olayı gerçekleştirilmiş ve ortaya çıkan olaylar sonrasında meşru müdafaada bulunan iki taraftarımız emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Hukukun üstünlüğüne inanan kulübümüz, gözaltına alınan iki taraftarımızın serbest kalıncaya kadar konunun takipçisi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR