Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi

Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'un yeni sezonda görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 16:56 GÜNCELLEME 22.05.2024 17:34 SÜPER LİG
Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'un sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.

Kırmızı-beyazlı kulübün yazılı açıklamasında, sezon sonu sözleşmesi sona erecek teknik direktör Markus Gisdol ile bugüne kadar birkaç kez görüşme yapıldığı, kendisiyle yeni sezonda da çalışmak istenildiğinin her fırsatta iletildiği belirtildi.

Gisdol'un yeni sezonda Samsunspor'da devam etmek istemediğini dile getirdiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan son görüşmede de kendisine kalması için son teklifimizi sunmuş olmamıza rağmen Sayın Gisdol kararından dönmemiş, ikna yönündeki tüm çabalara rağmen yeni sezonda bizimle devam etmek istemediğini dile getirmiştir. Sayın Gisdol kulübümüzden, şehrimizden ve taraftarımızın desteğinden çok mutlu olduğunu, burada hep başarıyla anılmak istediğini, geçmişte yaşadığı kötü ve başarısız tecrübeleri tekrar Samsunspor'da yaşamak istemediğini ileterek ayrılma kararı aldığını, eğer bir gün Türkiye'de çalışmayı düşünürse bu kulübün Samsunspor'dan başka bir kulüp olmayacağını defaatle ifade etmiştir. Samsunspor'u uzun süre sonra yükselmiş olduğu Süper Lig'de tutma başarısı gösteren ve kulübümüzün başarısına katkı sunan Sayın Gisdol ve ekibine tüm Samsunspor camiası, taraftarı, yönetimi ve çalışanları adına çok teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Bu konuda kendisi de detaylı açıklamayı bugün veya yarın kulübümüzün resmi kanalları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacaktır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR