Trabzonspor'u üzecek Onuachu gelişmesi! Beşiktaş mesafe katetti

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da geçiren ve ortaya koyduğu başarılı performans ile dikkat çeken Paul Onuachu için gözünü kararttı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 12:34 GÜNCELLEME 22.06.2024 13:19 SÜPER LİG
Trabzonspor'u üzecek Onuachu gelişmesi! Beşiktaş mesafe katetti

Gelecek sezonun kamp çalışmaları başlamadan listesinde olan oyuncuların transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren Southampton'ın Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu için kesenin ağzını açtı.

DHA'nın haberine göre; geçen sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Onuachu için tüm imkanları seferber eden Beşiktaş, İngiliz kulübüne resmi teklifini sundu. 



ONUACHU İÇİN GÖZTEPE'YE 15 MİLYON EURO + 3 FUTBOLCU


Onuachu için 15 milyon Euro bonservisi gözden çıkaran Beşiktaş, transferde Southampton gibi futbol takımı Sport Republic tarafından yönetilen Göztepe'ye ise 3 futbolcu vereceğini bildirdi.

Göztepe'nin Süper Lig'e çıktığı aynı yıl Premier Lig'e dönen Southampton'ı da yöneten Sport Rebuplic şirketi ile resmi temaslara başlayan Beşiktaş yönetimi, Göz-Göz'e geçen sezonu Portekiz'de kiralık geçiren 25 yaşındaki İspanyol stoper Javi Montero, yine Karagümrük'te kiralık oynayan 20 yaşındaki kaleci Emre Bilgin ve 17 yaşındaki forvet Mustafa Erhan Hekimoğlu'nu önerdi.

Mustafa'yı kiralık vermeyi teklif eden Beşiktaşlı kurmayların teklifi Southampton kulübü tarafından da olumlu karşılandı. 

Tarafların en kısa sürede tekrar masaya oturacağı ve transfer hamlesini resmileştireceği kaydedildi. 

Onuachu uzun süre sakatlık problemi yaşadığı geçen sezon Süper Lig'de 21 maçta 15 gol, Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta 2 gol atmayı başarmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR