Arda Turan'ın G.Saray ve F.Bahçe'den istediği iki isim!

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray'dan Sergio Oliveira ve Fenerbahçe'den Ryan Kent'i transfer etmek istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2024 10:53 GÜNCELLEME 05.08.2024 00:37 SÜPER LİG
Arda Turan'ın G.Saray ve F.Bahçe'den istediği iki isim!

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul temsilcisinin son olarak Galatasaray'dan Sergio Oliveira'yı gündemine aldığı iddia edildi.

KENT İÇİN DE DEVREDELER

Öte yandan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i de listesine aldığı bildirildi.

İNGİLTERE İDDİALARI VARDI

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent'in, İngiltere'ye döneceği konuşuluyordu. İngiltere Championship kulübü Leeds United'ın yıldız futbolcuyu istediği bildiriliyordu. Ancak Kent için somut hamle, Eyüpspor'dan geldi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR