Alex de Souza'dan Fenerbahçe'nin 2 yıldızına kanca

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Miguel Crespo'yu transfer etmek istediği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2024 13:39 GÜNCELLEME 13.08.2024 13:53 SÜPER LİG
Alex de Souza'dan Fenerbahçe'nin 2 yıldızına kanca

Yeni sezon öncesi Türkiye'ye dönen ve Antalyaspor'un başına geçen Alex de Souza, eski takımından transfer talebinden bulundu.

Miha Zajc ve Crespo'ya talip oldu

Ajansspor'un aktardığı habere göre Alex de Souza, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun transferini istiyor.

Crespo imzaya daha yakın

Haberde Antalyaspor'un iki futbolcu için de temaslarını sürdürdüğü ancak Miguel Crespo'nun imzaya daha yakın olduğu aktarıldı. Portekizli futbolcunun Anadolu'da forma giymeye soğuk bakmaması ve maliyetinin daha düşük olması sebebiyle transferin daha olası olduğunun altı çizildi.

Crespo'nun 2 yıl, Zajc'ın 3 yıl sözleşmesi var

Fenerbahçe 2023'te her iki futbolcuyla da yeni sözleşme imzalamış, Miguel Crespo'nun mukavelesini 2 yıl, Miha Zajc'ın kontratını ise 3 yıl daha uzatmıştı.
 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR