Eski Porto'lu Konyaspor'da! 2 yıllık imza

TÜMOSAN Konyaspor, defans oyuncusu Riechedly Bazoer'i kadrosuna kattı. Konyaspor oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 00:22 GÜNCELLEME 12.09.2024 00:31 SÜPER LİG
Eski Porto'lu Konyaspor'da! 2 yıllık imza

Konyaspor, tecrübeli savunma oyuncusu Riechedly Bazoer'i Transfer ettiğini açıkladı.

Tümosan Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Konyaspor'umuz, defans oyuncusu Riechedly Bazoer ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. PSV alt yapısından çıkan ve Hollanda Milli Takım formasını da giyen tecrübeli futbolcu, AZ Alkmaar, Vitesse, VfL Wolfsburg, FC Utrecht, FC Porto, Ajax takımlarında forma giydi. Bazoer, takımımızda 20 numaralı formayı terletecek."



İmza töreninin ardından konuşan Bazoer, "Konyaspor'un bana olan ilgisi beni çok memnun etti. Kulüp olarak umarım güzel bir sezonu geride bırakırız. Taraftarımızın bizi her zaman destekleyeceğini biliyorum. Onları alacağımız galibiyetlerle mutlu edeceğiz." dedi.

Geçen sezon AZ ile 42 maça çıkan Bazoer, 2 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR