Rams Park'ta tartışılan pozisyon! Eski hakem 'penaltı' dedi

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ilk yarısında Galatasaray ceza sahasında yaşanan bir pozisyon ise sosyal medyada çok konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2024 00:42 GÜNCELLEME 15.09.2024 11:24 SÜPER LİG
Rams Park'ta tartışılan pozisyon! Eski hakem 'penaltı' dedi

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5 farklı üstünlükle mağlup etti.

Rahat bir galibiyet elde eden Sarı-kırmızılıların bu karşılaşmasında bir pozisyon ise sosyal medyada epey konuşuldu. 



Müsabakanın ilk yarısında skor 2-0'ken dakikalar 33'ü gösterdiğinde Ali Sowe, Galatasaray ceza sahasında Lucas Torreira ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Uruguaylı Torreira'nın da kendini yerde bulması ile karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler, Galatasaray lehine faul verdi. 



Ancak sosyal medyaya düşen görüntülerde Torreira'nın Ali Sowe'a müdahalede bulunduğu ve kararın penaltı şeklinde düzeltilmesi gerektiği yorumları yapıldı.

FIRAT AYDINUS: KARAR PENALTI OLMALIYDI

Pozisyon'la ilgili TV 8.5'ta yorumculuk yapan eski hakem Fırat Aydınus, "Torreira’nın Ali Sowe’a ceza sahasında diziyle ve devamında sol ayağıyla yaptığı dikkatsiz müdahalenin karşılığının penaltı olması gerekirdi." dedi.



FIRAT AYDINUS: YUNUS AKGÜN'E KART GÖSTERİLMELİYDİ

Fırat Aydınus ayrıca, "Yunus Akgün’ün Alikulov’un bileğine diziyle yaptığı kontrolsüz hareketin karşılığı sarı kart olmalıydı." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR