Trabzonspor Akyazı'da kabustan Denswill'le uyandı

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Trabzonspor, evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 22:08 GÜNCELLEME 19.09.2024 23:47 SÜPER LİG
Trabzonspor Akyazı'da kabustan Denswill'le uyandı

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Trabzonspor, evinde Kayserispor'u ağırladı.

Papara Park'ta oynanan müsabaka 2-2'lik beraberlik ile sonuçlandı. Mücadelede Trabzonspor'un gollerini 89. dakikada Umut Bozok, 90+8. dakikada Stefano Denswill attı. Kayserispor'un iki sayısını 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım, 63. dakikada Aylton Boa Morte kaydetti. 

Kayserispor'da ayrıca Joseph Attamah, 10. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı. Konuk takımda Gökhan Sazdağı, 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde oynadığı dördüncü maçtan beraberlikle ayrıldı ve 4 puana yükseldi. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor da üst üste ikinci kez sahadan eşitlik ile ayrılarak 3 puana yükseldi.

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor ise Göztepe deplasmanında puan arayacak.



NWAKAEME 1 AY SONRA KADRODA

Trabzonspor'un sezon başında tekrar kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, sakatlığının düzelmesinin ardından maç kadrosuna alındı.

En son 15 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien ile oynanan maçın kadrosunda yer alan Nwakaeme, 1 ayı aşkın süre sonra Kayserispor maçıyla tekrar kadroya dahil edildi.

Beşiktaş ile oynanan maçın kadrosunda tercih edilmeyen Serkan Asan, Umut Bozok, Umut Güneş ve Borna Barisic, eksiklikler nedeniyle Kayserispor maçı kadrosunda kendilerine yer bulabildi.



TRABZONSPOR'DAN EFSANE BAŞKANINA ÖZEL KOREOGRAFİ

Trabzonspor'un 16 Eylül Pazartesi günü hayatını kaybeden efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci için maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşu sırasında statta bulunanlar taraftarlar, 5 yıllık başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazanılan Ekinci'yi alkışladı.

Ekinci döneminde alınan 13 kupa Kayserispor maçı öncesi Papara Park'ta sergilendi. Protokol tribününün önünde saha kenarında sergilenen her bir kupanın yanında altyapıdan bir sporcu da yer aldı.

Şamil Ekinci'nin vefatı nedeniyle stadyumda maç öncesinde ve maç anında müzik yayını yapılmadı.

Trabzonsporlu oyuncular, sahaya Şamil Ekinci'nin fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle ısındı. Oyuncular sahaya da "Efsane başkan Mustafa Şamil Ekinci ruhun şad, mekanının cennet olsun" yazılı pankart ile çıktı.

Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi.



Trabzonspor: 2 - Bellona Kayserispor: 2

Stat: Papara Park

Hakemler: Mehmet Türkmen, Deniz Caner Özaral, Bersan Duran

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic (Dk. 13 Ozan Tufan), Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu (Dk. 65 Lundstram), Mendy, Cihan Çanak, Bardhi (Dk. 46 Nwakaeme), Orsic (Dk. 46 Poyraz Efe Yıldırım), Draguş (Dk. 80 Umut Bozok)

Bellona Kayserispor: Onurcan Piri, Gökhan Sazdağı, Jeanvier (Dk. 46 Kolovetsios), Attamah, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 75 Mehmet Eray Özbek), Bourabia, Kartal Yılmaz, Boa Morte (Dk. 90+1 Baran Ali Gezek), Cardoso, Carole (Dk. 86 Ramazan Civelek), Nazon (Dk. 90+1 Ackah)

Goller: Dk. 12 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 63 Boa Morte (Bellona Kayserispor) Dk. 89 Umut Bozok, Dk. 90+8 Denswil (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 87 Gökhan Sazdağı (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Boa Morte, Dk. 54 Cardoso, Dk. 73 Bourabia, Dk. 88 Nazon (Bellona Kayserispor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR