Alex de Souza'ya büyük tepki: O görüntü gündem oldu

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye kaybeden Antalyaspor, bu sezon seyircisinin önünde ilk kez yenildi. Akdeniz ekibinde teknik direktör Alex de Souza'nın maç sonu Dusan Tadic'le görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 22:30 GÜNCELLEME 29.09.2024 22:34 SÜPER LİG
Alex de Souza'ya büyük tepki: O görüntü gündem oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'de efsane futbolcularından Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor ile kozlarını paylaştı.

Zorlu maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan Sarı-lacivertliler, puanını 16'ya yükseltti ve lider Galatasaray'la arasındaki farkı 3'e indirdi.

Öte yandan maçın ardından Alex de Souza ve Dusan Tadic'in görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Brezilyalı teknik adamın Sırp futbolcu ile gülerek sohbet etmesi kendi taraftarı tarafından eleştiri aldı.

Antalyaspor taraftarları "2-0 yenildik neye gülüyorsun hocam?" diyerek sosyal medya platformu X'te Alex de Souza'ya tepki gösterdi.



FENERBAHÇE TARAFTARLARI SAHİP ÇIKTI

Bu fotoğrafın ardından Fenerbahçe taraftarları ise Alex'e destek verdi. Taraftarlar, Sarı-lacivertli takımın efsaneleri arasında gösterildiği hatırlatılan Brezilyalı çalıştırıcı için maç sonu ortaya çıkan samimi görüntülerin normal olduğunu savundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR