Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın F.Bahçe öngörüsü

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı. Yıldırım, karşılaşmanın kazanılamaması durumunda Fenerbahçe'de taşların yerinden oynayacağını iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 17:39 GÜNCELLEME 16.10.2024 17:44 SÜPER LİG
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın F.Bahçe öngörüsü

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, evinde Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde başkan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

HT Spor'a konuşan Başkan Yıldırım, Fenerbahçe'de maçın kazanılamaması durumunda taşların yerinden oynayacağını söyledi.



İşte Yüksel Yıldırım'ın o açıklamaları:

"Pazar günü bir maç oynanacak. Şehirde inanılmaz bir heyecan var. Biletler satıldı, bitti. Dolu tribünlere oynayacağız. Seyircilerin hepsi Samsun'dan gelmiyor, tüm illerden geliyor insanlar hem Samsunspor'u izlemek hem de Fenerbahçe için. Şehir için Fenerbahçe'nin gelmesi bir ayrıcalık, bizim için de fırsat. Anadolu şehrine dünya yıldızları gelecek."

"HAKEMİN KONUŞULMADIĞI BİR MAÇ OLSUN"

"Güzel bir maç olacağına inanıyorum. İki taraf da kazanmak için çıkacak. İki taraf da kazanmak istediği için topun oyunda kaldığı sürenin uzun olacağını bekliyorum. Hakemin konuşulmadığı bir maç olmasını istiyorum. Sadece güzel hareketleri konuşalım. Biz maçı kazanmak istiyoruz. Gönlümden geçen 2-1 kazanmak dedim, inşallah öyle olur. Olursa, biz ikinciliğimizi koruyacağız. Berabere biterse, Beşiktaş kazanırsa üçüncü sırada olacağız. Artık ufak ufak matematiksel hesaplar yapıyoruz. Bizim de bir hayalimiz var."


"Fenerbahçe buraya çok stresli gelecek. Bizi yenemezlerse Fenerbahçe'de taşların yerinden oynayacağını hepimiz biliyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR