Adana Demirspor'da olaylı maç sonrası yeni karar! Murat Sancak kabul etmedi

Süper Lig'de geçtiğimiz pazar oynanan ve yarıda kalan Galatasaray-Adana Demirspor maçının ardından konuk ekip başkanı Bedirhan Durak istifa etmişti. Durak, görevine devam edeceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2025 10:42 GÜNCELLEME 12.02.2025 12:12 SÜPER LİG
Adana Demirspor'da olaylı maç sonrası yeni karar! Murat Sancak kabul etmedi

Süper Lig'in 23. haftasında geçtiğimiz Pazar oynanan Galatasaray - Adana Demirspor maçı, konuk ekibin sahadan çekilmesi üzerine tamamlanamamış ve Mavi Şimşekler'de ertesi gün Başkan Bedirhan Durak istifa ettiğini duyurmuştu.



KARARI KABUL EDİLMEDİ, GÖREVİNE DEVAM EDECEK


Konu ile gece gece geç saatlerde yeni bir paylaşım yaptığı görülen Durak, istifa kararının yönetim kurulunda kabul görmediğini ve görevine devam edeceğini bildirdi.

İstifa kararının ardından Yönetim kurulu başkanı Murat Sancak ile görüştüğünü de aktaran Bedirhan Durak, istifa kararı ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Galatasaray maçında yaşanan adaletsiz yönetime istinaden kulüp olarak aldığımız karardan sonra kulübümüze yapılan olumsuz eleştiriler, duyduğumuz acımasız hakaretler ve yönetimimize yöneltilen suçlamalardan sonra maçın sabahında istifa kararımı sosyal medya hesabımdan duyurmuştum.

Öğlen saatlerinde Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Murat Sancak ile görüşmemizde istifamın yönetim kurulunda kabul görmediğini ve kulüp başkanlığı görevinde bulunmaya devam etmemin kulübümüz adına daha faydalı olacağı tarafıma bildirilmiştir.

Yönetim kurulumuzun istifamı kabul etmediği bu durumda şanlı Adana Demirspor'umuzun menfaatleri, kulübüme olan gönül bağım, futbolcularımıza ve personelimize olan inancım, yönetim kurulu başkanımız Murat Sancak'ın bana olan kararlılığı ve benim de ona olan büyük saygım ve sevgim için kulübümdeki görevime kaldığım yerden devam edeceğimi bildiririm."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR