Fenerbahçe - Samsunspor maçında tartışmalı pozisyonlar!

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Samsunspor maçında hakem Cihan Aydın'ın verdiği kararlar tartışmalara sebep oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2025 23:15 GÜNCELLEME 16.03.2025 23:18 SÜPER LİG
Fenerbahçe - Samsunspor maçında tartışmalı pozisyonlar!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Samsunspor'u konuk etti.

Mücadelenin 49. dakikasında sarı-lacivertliler, penaltı itirazında bulundu. Kostic'in çektiği şut, Samsunspor'dan Zeki Yavru'dan geri geldi. Fenerbahçe, bu pozisyonda elle oynama sebebiyle penaltı bekledi. Hakem Cihan Aydın, pozisyon sonrası VAR ile konuştuktan sonra oyunu devam ettirdi.

Deniz Ateş Bitnel: Zeki Yavru'nun dirseği genişleyip , bariyer oluyor.! Penaltı verilmeli, VAR müdahale etmeliydi!!!

Mark Clattenburg: Hakemin oyunu devam ettirme kararı doğru. Top, kolu hafifçe açılmış olan savunma oyuncusunun koluna çarpıyor…

Fırat Aydınus: Fenerbahçe'nin penaltı beklediği ve topun Zeki’nin koluna temas ettiği pozisyonda Zeki ellerini arkada bağlıyor fakat kolları aşağıda değil yukarıda ve dirsekleri dışarıda, vücudunu genişletiyor. Bu pozisyon penaltı.

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ KALDI!

Karşılaşmanın 4. dakikasında Skriniar'a yaptığı faul sonrası sarı kart gören Marius Mouandilmadji, mücadelenin 75. dakikasında hakeme itiraz ederken yaptığı temas sebebiyle ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Deniz Ateş Bitnel: Hakemin, Skriniar'a göstermediği bir kart var evet ama bu sana hakeme itiraz edip dokunma hakkı vermez ! Samsunspor'lu oyuncunun 2. sarı karttan kırmızı kart görmesi %100 doğru.!!!

Mark Clattenburg: Hakemin, ikinci sarı kartı vermesi kararı bana göre yanlıştı. Oyuncu, hakeme sadece jest yapar şekilde dokundu, dikkatini çekmek için.

Fırat Aydınus: Skriniar’ın Marius’a faulü var, oyuncu sarı kart bekliyor ve itiraz ediyor. Oyuncu hakemin koluna temas edince ikinci sarı kartı gösteriyor, saygı duyulur, hiçbir şey denemez.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR