PFDK derbi cezalarını açıkladı! İşte Jose Mourinho kararı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe -Galatasaray maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2025 18:41 GÜNCELLEME 05.04.2025 19:51 SÜPER LİG
PFDK derbi cezalarını açıkladı! İşte Jose Mourinho kararı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya 3 maç, Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Salvatore Foti'ye 4 maç, Fenerbahçe Kaleci Antrenörü Sandro Zufic'e 4 maç, Fenerbahçeli futbolculardan Fred'e 3 maç, Mert Hakan Yandaş'a ise 1 maç ceza verildi. Ayrıca Fenerbahçe Sportif Direktörü Maria Branco para cezasına çarptırıldı.

SÜPER LİG'DE SAHADALAR!

Dört maçtan az ceza alan Mourinho, Fred ve Mert Hakan cezalarını kupa maçlarında çekeceği için Trabzonspor maçında görev alabilecek.

GALATASARAY DOSYASI GÖRÜŞÜLMEDİ

Galatasaray Kulübü, henüz savunmasını vermediği için sarı-kırmızlılarla ilgili dosyalar görüşülmedi. Galatasaray'la ilgili kararlar PFDK tarafından daha sonra açıklanacak.

 

 

 

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR