Galatasaray'ın rakibinden Fenerbahçe'yi çıldırtan açıklama! 'Yapacağım demiştim...'

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile ilgili bir açıklama yaptı. Yıldırım'ın açıklamasına, sosyal medyada taraftarlardan tepki yağdı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2025 19:48 GÜNCELLEME 07.04.2025 20:13 SÜPER LİG
Galatasaray'ın rakibinden Fenerbahçe'yi çıldırtan açıklama! 'Yapacağım demiştim...'

Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Cuma günü oynanacak maç öncesi Samunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yüksel Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi.

Yüksel Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"TÜM FENERBAHÇELİLERİ BİR GÜNLÜĞÜNE BİLE OLSA SAMSUNSPORLU YAPACAĞIM DEMİŞTİM!"

"Bir gün tüm Fenerbahçelileri bir günlüğüne bile olsa Samsunsporlu yapacağım demiştim.... Allah bana o günleri gösterdiği için ne mutlu bana ve Samsunsporluyum diyen taraftarıma... Allah'a şükürler olsun."

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR