Süper Lig ekibi teknik direktörün sözleşmesini feshetti

Gençlerbirliği, Teknik Direktör Metin Diyadin ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2026 19:39 GÜNCELLEME 14.02.2026 19:39 SÜPER LİG
Süper Lig ekibi teknik direktörün sözleşmesini feshetti

Gençlerbirliği'nde Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşma sonrası Metin Diyadin ile yollar ayrıldı.

Kırmızı-siyahlılardan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Görev yaptığı süre boyunca Gençlerbirliği için göstermiş olduğu emek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Sayın Diyadin’e bundan sonraki teknik direktörlük kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR