Fenerbahçe'den Göztepe'ye! Transfer açıklandı, formayı giydi

Göztepe, son olarak Fenerbahçe U19 forması giyen genç savunma oyuncusu Boran Eligüzel’i kadrosuna kattı. İzmir ekibi, 18 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2026 18:01 GÜNCELLEME 17.08.2026 18:01 SÜPER LİG
Fenerbahçe'den Göztepe'ye! Transfer açıklandı, formayı giydi

Göztepe, altyapısına önemli bir takviye yaparak son olarak Fenerbahçe U19 forması giyen genç savunma oyuncusu Boran Eligüzel’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Konuyla ilgili sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon yapılanması kapsamında genç savunma oyuncusu Boran Eligüzel ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. 8 Ocak 2008 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Boran, kariyerinde son olarak Fenerbahçe U19 forması giydi. Boran Eligüzel'e ailemize hoş geldin diyor, şanlı formamızla birlikte nice başarılar ve unutulmaz anlar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR