Okul müdürü denize düşen araçta can verdi

Tekirdağ Şarköy'de okul müdürü olan kadın, denize düşen otomobilde hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2023 13:43 GÜNCELLEME 02.09.2023 13:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Okul müdürü denize düşen araçta can verdi

Olay, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Mürefte yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.G.E. idaresindeki 59 AFN 396 plakalı otomobil ile seyir halindeyken kontrolünü kaybederek denize düştü. Denize bir aracın düştüğünü fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, araçta 2 kişiyi çıkardı. Araçta çıkarılan Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği öğrenilirken, A.G.E. ise yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun (47) Şarköy Anadolu Lisesi Müdürü olduğu öğrenildi. Kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan araç sürücüsü A.G.E.'nin (39) 149 promil alkollü olduğu da tespit edildi.



Denize düşen 59 AFN 396 plakalı araç Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin yardımıyla denizden karaya çıkartılarak araçta ve çevrede Malkara olay yeri inceleme timi tarafından gerekli incelemeleri yapıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR