WhatsApp’tan video gönderimi için yeni özellik

WhatsApp, kullanıcıların video göndermeden önce görüntü kalitesini seçmesini sağlayan bir özelliği test etmeye başladı. WhatsApp kullanıcıları 3 farklı seçenekle video gönderimini yapabilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2021 11:15 GÜNCELLEME 02.07.2021 11:18 TEKNOLOJİ
WhatsApp’tan video gönderimi için yeni özellik

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Tartışmalı gizlilik sözleşmesiyle bazı eleştirilere maruz kalan WhatsApp’ın yeni özellikleri beta sürümde ortaya çıktı.

Instagram’daki özellik WhatsApp’a geliyor

Taçsız Kral Pele ve Zuckerberg, WhatsApp reklamı için buluştu

WhatsApp’ın beta testlerinde ortaya çıkan yenilik, kullanıcıların video kalitesini ayarlamasına olanak sağlıyor. Test aşamasındaki özellik özellikle büyük dosyaların gönderiminde kolaylık sağlayacak.

WHATSAPP SEÇENEKLER SUNACAK

Normal şartlarda WhatsApp üzerinden video göndermek çok tatmin edici sayılmaz. Özellikle Android kullanıcıları, bazı videoları karşı tarafa gönderdiklerinde çözünürlük gözle görülür şekilde düşüyor.

Bu durum karşısında yeni bir özelliği test eden WhatsApp, artık video göndermeden önce kullanıcının görüntü kalitesini seçmesine olanak tanıyacak. Bu, aşağıdaki ekran resminde de görüldüğü üzere otomatik, en iyi kalite ve veri tasarrufu seçeneklerinden oluşacak.

KAYNAK : Haber7