iPhone SE 3 bekleyenler için yeni sızıntılar paylaşıldı

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone SE serisinin yeni versiyonu hakkında bazı bilgiler internete sızdırıldı. iPhone SE 3 tanıtım tarihi ve tasarımı hakkında yeni veriler ortaya koyuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2021 13:59 GÜNCELLEME 01.12.2021 13:59 TEKNOLOJİ
iPhone SE 3 bekleyenler için yeni sızıntılar paylaşıldı

TrendForce verilerine göre dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Apple, şu sıralar uygun fiyatlı iPhone SE modeli ile gündemde. Cihazın tasarım açısından 2017 yılında piyasaya sürülen iPhone 8 serisine benzeyeceği iddia edilmişti. Şimdi ise akıllı telefonun çıkış tarihine yönelik yeni bilgiler geldi.

TrendForce’a göre, Apple’ın uygun fiyatlı akıllı telefonu iPhone 14 serisinden bağımsız olarak 2021 yılının ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak. Hatta mart ayının sonlarına doğru özel bir etkinlik düzenleneceği de gelen bilgiler arasında.

IPHONE 13 İŞLEMCİSİYLE GELECEK

Buna ek olarak cihazın bazı teknik özellikleri paylaşıldı. Buna göre iPhone SE 3, Apple’ın şimdiye kadarki en ucuz 5G özellikli akıllı telefonu olacak. Öte yandan iPhone 13 serisinde kullanılan Apple A15 Bionic işlemcisinden güç alacak.

TrendForce’un yanı sıra Apple cihazları hakkında yaptığı güvenilir sızıntılarla bilinen Ming-Chi Kuo, iPhone SE 3’ün görünümünün 2020 yılında çıkış yapan modele benzerlik göstereceğini iddia etti. Söylentilerin doğru çıkması halinde akıllı telefon, önceki nesillere benzer şekilde ekran gövde oranı ve LCD panelle gelecek. Aynı zamanda Apple bünyesinde söz konusu panel türünü kullanan son model olması bekleniyor.

 

KAYNAK : shiftdelete, Haber7