Minor IV ve Major V müzikseverlerle buluşuyor!

Yüksek ses kalitesi ve ikonik tasarımıyla öne çıkan İsveç merkezli ses sistemleri markası Marshall, iki yeni kulaklık modelini müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 16:16 GÜNCELLEME 25.06.2024 16:16 TEKNOLOJİ
Minor IV ve Major V müzikseverlerle buluşuyor!

Marshall İmza Sesi’ne sahip yeni modeller Minor IV ve Major V; uzun çalma süreleri, ikonik tasarımları ve üstün ses performanslarıyla dikkat çekiyor.  

Tutkulu müzikseverler için şık ve ikonik tasarımlara sahip ses sistemleri sunan Marshall, iki yeni kulaklık modelini piyasaya sunuyor. 30 saatten fazla çalma süresine sahip kablosuz kulak içi kulaklık modeli Minor IV, geliştirilmiş konforu ve kişiselleştirilebilir dinleme deneyimi ile kullanıcıların beğenisine sunulurken; kulak üstü bluetooth kulaklık Major V ise 100 saatten fazla kablosuz çalma süresi ve sağlam, katlanabilir tasarımıyla dikkat çekiyor. 

DENGELENMİŞ BİR SES DENEYİMİ 

25 saatlik kusursuz bir ses performansı sunan ve hızlı şarj özelliği bulunan Minor III BT’nin yeni modeli Minor IV, hareket halinde yaşayan herkes için mükemmel bir seçenek. Yüksek kapasiteli şarj kutusu sayesinde 30 saatten fazla kablosuz çalma süresine sahip Minor IV, uzun pil ömrü ile her anınızda size eşlik eder. Ustalıkla dengelenmiş bir ses deneyimi yaşatan Minor IV’ün bu özelliği ile tiz, orta ve bas mükemmel bir uyum içinde bir arada…

Düşük enerji üzerinden ses akışına izin veren yeni bir teknoloji olan Bluetooth LE Audio özelliği, bir yandan video izlerken daha iyi bir bağlantı için akış aralığını artırıyor ve ses senkronizasyonunu geliştiriyor diğer yandan da yüksek ses kalitesi sunuyor. Böylece Minor IV’ün bu en iyi bağlantısı sayesinde hiçbir ritmi kaçırmak mümkün olmuyor. 

YÜZDE 90’I GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ PLASTİKTEN OLUŞUYOR

Müzik ve çağrılar için her şeyi tek bir tıklamayla zahmetsizce erişilebilir hale getiren Minor IV, üstün konfora odaklanıyor. Minor IV’ün kulağa doğal uyum sağlayan, suya dayanıklı yeni tasarımı ve deri görünümlü şarj kutusu ile göz dolduruyor. IPX4 sertifikasına sahip olan Minor IV’ü bu özelliği sayesinde yağmur altında yapılan keyifli yürüyüşler sırasında size eşlik eder.

Bluetooth çoklu bağlantı özelliği sayesinde aynı anda birden fazla cihaza da bağlanabilen Minor IV, Minor III’ten farklı olarak ses kontrolüne de sahip. Sürdürülebilir bir yaklaşımla üretilen Minor IV’ün yüzde 90’ı geri dönüştürülmüş plastikten oluşuyor.  

TEK ŞARJ İLE GÜNLERCE SÜREN PERFORMANS

Pürüzsüz orta tonları, güçlü tonları ve net tizleri deneyimleme fırsatı sunan Major V kulak üstü bluetooth kulaklık, daha iyi bir bağlantı ve düşük enerji üzerinden ses akışı sağlayan yeni nesil Bluetooth 5.3 LE Audio teknolojisine sahip. Major V 100 saatten fazla kablosuz çalma süresiyle, size en sevdiğiniz müzikleri tek şarj ile günlerce dinleme şansı veriyor. Nereye giderseniz gidin uzun süre dayanacak ve kolayca taşınabilecek şekilde geliştirilen Major V’in katlanabilir tasarımı ile her maceranızda size eşlik eder. 

Dahili mikrofonu sayesinde rüzgar gürültüsünü azaltan ve böylece daha kaliteli bir arama yapmanızı sağlayan Major V, aynı zamanda kablosuz şarj özelliğiyle de dikkat çekiyor. Şarj limitini belirleyen pil koruma özelliği, kulaklığın daha uzun süre dayanmasına yardımcı oluyor.

Major V'in M düğmesi ve Marshall Bluetooth uygulaması sayesinde Spotify Tap’a EQ ayarlarına ya da sesli asistana anında erişilebiliyor. 

Marshall’ın yeni modelleri Minor IV ve Major V, Haziran ayında tüm online kanallar ve elektronik marketlerde satışa sunulacak. 

 

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR