Steam, Türkiye’nin internet hızı haritası yayınladı

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası olan ve kendi kullanıcı veri tabanından oluşturduğu düzenli raporlar yayımlayan Steam, Türkiye’nin internet hızı haritasını çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2024 17:22 GÜNCELLEME 27.08.2024 17:22 TEKNOLOJİ
Steam, Türkiye’nin internet hızı haritası yayınladı

Açıklanan listeye göre, oyun dünyasında kullanıcı deneyiminin en önemli kriteri olan internet hızında en iyi performansı 69.5 MBps ortalama hızla TurkNet sağlıyor.

Steam kullanıcısı oyun tutkunlarının değerlendirmeleriyle oluşturulan rapora göre son dönemde fiber yatırımlar ve kullanıcı odaklı hizmetlerde büyük yatırımlara imza atan TurkNet internet hızında zirvede yer alırken, şirketin bu alanda farkı açtığı da görülüyor

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR