700 TL'lik oyunlar bedava oldu! Son gün yaklaştı: Acele edin

Toplamda 700 TL'lik iki oyun ücretsiz oldu. Epic Games her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun vermeyi sürdürüyor. Bu haftanın bedava oyunları belli oldu. O tarihe kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 10:34 GÜNCELLEME 14.09.2024 10:34 TEKNOLOJİ
700 TL'lik oyunlar bedava oldu! Son gün yaklaştı: Acele edin

Epic Games Store, her hafta düzenli olarak ücretsiz oyun dağıtıyor. En büyük rakibi Steam'in yakın zamanda dolar kuru ile ödemeye başlamasından dolayı birçok Türk oyuncunun ilgisini daha da çok çeken Epic Games, haftalık bedava oyun kampanyası ile gönüllerde taht kurdu.

700 TL'LİK OYUNLAR BEDAVA OLDU

Epic Games'te bu hafta a Rugrats: Adventures in Gameland ve SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE oyunları ücretsiz oldu.

Rugrats: Adventures in Gameland'ın normal fiyatı 349 TL, SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE oyununun normal fiyatı da 340 TL. Toplamda 689 TL eden bu iki oyunu ömür boyu Epic Games kütüphanenize 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 18.00'a kadar ekleyebilirsiniz.

Rugrats: Adventures in Gameland

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE

EPİC GAMES HAFTALIK ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games'in bedava oyunlarını kütüphanenize eklemek çok basit. İlk olarak buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor (Hesabınız yoksa hesap oluşturmanı lazım). Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp açılan sayfadaki 'Yükle' seçeneğine basın ve oyun ömür boyu kütüphanenizde kalsın.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR