Ekinoks Günü'nde fotoğraf çekmenin keyfini vivo X100 Pro ile yaşayın!

22 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek sonbahar ekinoksunda, manzara fotoğrafçıları ve doğa severler vivo X100 Pro akıllı telefonunun ileri düzey fotoğrafçılık özellikleriyle büyüleyici anları yakalayıp ölümsüzleştirebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 12:46 GÜNCELLEME 19.09.2024 12:46 TEKNOLOJİ
Ekinoks Günü'nde fotoğraf çekmenin keyfini vivo X100 Pro ile yaşayın!

Bu yıl 22 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek sonbahar ekinoksu, ışığın ve gölgelerin dengeleneceği muhteşem bir doğa olayı olarak biliniyor. Kuzey Yarımküre'de yazın sona erip sonbaharın resmen başlayacağı bu özel günde gece ve gündüz süresi eşitleneceğinden doğanın renk değiştireceği özel manzaralar da ortaya çıkacak.
 
Gündüzlerin giderek kısalırken gecelerin uzamaya başlayacağı bu dönemde ışık dağılımı özellikle fotoğrafçılar için mükemmel kareler yakalamaları için ideal koşullar sağlayacak. Manzara fotoğrafçıları ve doğa severler vivo X100 Pro akıllı telefonunun ileri düzey fotoğrafçılık özellikleriyle bu büyüleyici anları yakalayıp ölümsüzleştirebilecek.

Fotoğrafçılıkta çığır açan vivo X100 Pro, optik mükemmellik alanında uzmanlaşmış Alman devi ZEISS iş birliği ile fotoğrafçılıkta oyunun kurallarını değiştiren yenilikler sunuyor. "Önce Kamera" felsefesiyle geliştirilen bu telefon hem uzun mesafeli hem de yakın çekimlerde her türlü ışık koşulunda net ve detaylı fotoğraflar çekilebilmesini sağlıyor. Bu sayede ZEISS Optik'in sunduğu üstün kaliteyle ekinoksun eşsiz ışık oyunlarını en ince ayrıntısına kadar yakalayabileceksiniz.

Sadece en üst düzeyde ışık geçirgenliği performansına sahip lensler APO sertifikasına sahip olabiliyor ve dünyada sadece 6 ZElSS lensi APO sertifikasına sahip. X100 Pro da cep telefonu sektöründe APO sertifikasına sahip tek cihaz olma özelliğini taşıyor.

X100 Pro'nun yeni bir periskop grup yapısına sahip ZEISS APO hareketli telefoto kamerası, olağanüstü görüntü kalitesinin de ötesinde, daha güçlü ışık hassasiyeti ve canlı renkler sunuyor. Mesafe, aydınlık veya karanlık koşullar ne olursa olsun mükemmel kalitede fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor.
 
Ayrıca vivo tarafından geliştirilen Optik Hassasiyet Kalibrasyonu ve Origin Görüntüleme Motoru ile birleştirilen ZEISS 1 inç Ana Kamera, en ince detayları da ortaya çıkarıyor. Lensin özel optik ayarı ise optik sapmalar için hedefe yönelik ön düzeltmeler yaparak kenar keskinliğini optimize ediyor ve genel görüntü kalitesini artırıyor.

Telefoto donanım ve vivo Origin Görüntüleme Motoru ile sıcak tonları geliştiren ve canlı renkler sağlayan X100 Pro, gün doğumu ve gün batımı gibi sahneler için ustalıkla tasarlandı. Böylelikle bu özel günde doğanın tüm renklerini en doğru ve canlı haliyle kaydedebileceğiniz fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR