Gaming Parkour, Watsons Gençlik Festivali’nde Heyecanı Zirveye Taşıdı

Oyun ve teknoloji dünyasının en heyecan verici etkinliklerinden Gaming Parkour, 21 Eylül’de üçüncüsü düzenlenen Watsons Gençlik Festivali'nde gençlerle bir araya gelerek heyecan dolu bir deneyime ev sahipliği yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2024 14:54 GÜNCELLEME 26.09.2024 14:54 TEKNOLOJİ
Gaming Parkour, Watsons Gençlik Festivali’nde Heyecanı Zirveye Taşıdı

21 Eylül’de Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’nde on binlerce genç bir araya geldi.  Teknoloji sektörünün devleri Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Teknosa iş birliğiyle düzenlenen Gaming Parkour’da 400’ü aşkın yarışmacı, yeteneklerini sergileyerek hem rekabetin hem de eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Uzun kuyruklara sahne olan turnuvada sadece 184 kişi zorlu parkuru başarıyla tamamlarken, etkinlik sonunda 12 şanslı yarışmacı Teknosa’dan hediye çekleriyle ödüllendirildi.

BÜYÜK ÖDÜL IÇIN MÜCADELE DEVAM EDIYOR!

Eğlence ve heyecan, Gaming Parkour’un her aşamasında artarak devam ediyor! Kasım ayına kadar sürecek bu turnuva serisi, katılımcılara büyük finale katılma şansı sunuyor. Her etkinlikten birinci olarak çıkan finalistler, 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki için büyük finalde yarışacak. Ayrıca, her etkinliğin birincileri 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki kazanırken, ikinciler Lenovo gaming kulaklık, üçüncüler ise Lenovo Mouse ile ödüllendirilecek. Tüm katılımcılar ise Lenovo çantası ile evlerine dönecek!

HANGI ŞEHIRLERDE, NE ZAMAN VAR?

Turnuva takvimi şöyle:

05.10.2024 / İstanbul Tepe Nautilus

06.10.2024 / İstanbul Tepe Nautilus

19.10.2024 / Eskişehir Espark

23.11.2024 / İstanbul ESA

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR