Fotoğraflarınızı internette paylaşın

Resimlerinizi internet sitenizde yayınlamak için en uygun hale getirip aynı zamanda CD’lerinize basabileceğiniz Instant Photo Publisher’ı deneyin.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2009 10:18 GÜNCELLEME 10.03.2009 10:18 TEKNOLOJİ
Fotoğraflarınızı internette paylaşın

Fotoğraflarınızı internet üzerinden galeri sitelerinde veya kendi sitenizde yayınlamak için en uygun ayarlamaları yapabileceğiniz Instant Photo Publisher ile isterseniz resimlerinizi CD’lerinize göndermek için de çeşitli görsel düzenlemeler yapabilirsiniz.


Doğrudan Yayınlayın

Tüm resim formatlarını destekleyen yazılımın asıl amacı resimlerinizi internet yolu ile yayınlayabilmeniz. Bunun için programa yüklediğiniz her fotoğrafın ufak bir ön izleme resmini otomatik olarak belirleyen yazılımda resim boyutlamalarını, resim başlığını, renk düzenlemelerini ve ilgili kategoriyi belirledikten sonra resminizi yayınlamak için ilk adımı geçmiş bulunuyorsunuz.

Kendinize Özel CD'ler Yaratın

İkinci adımda ise bu resmi programın sahip olduğu FTP istemcisi ile doğrudan internet sitenize gönderebiliyor veya bir arkadaşınızın e-posta hesabına yine doğrudan atabiliyorsunuz. Instant Photo Publisher’ın diğer bir özelliği ise bu resimlerinizi CD’ye yazabilmek. Az önce belirttiğimiz tüm ayarlamaları yaptıktan sonra internette yayınlamak yerine bu fotoğrafları programın içerisinden direkt olarak CD’ye basabilirsiniz.

Yazılımı indirmek ve teknik destek almak için tıklayın



M. Erdem Yener - http://shiftdelete.net