Hem ses sistemi hem de Blu-Ray oynatıcı

Sony'nin evleri sinema salonuna çevirmeye yönelik ürünü BDv-E880, inceleme konuğumuz oluyor. 1000 watt gücündeki Sony ev sinema sistemini yakından tanıyoruz.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2011 21:57 GÜNCELLEME 06.11.2011 21:57 TEKNOLOJİ
Hem ses sistemi hem de Blu-Ray oynatıcı

Günümüzde LCD ve LED televizyonların yaygınlaşmasıyla insanlar, evlerinin salonlarını sinema merkezi haline getirmeyi, sürekli sinemaya gitmeye tercih ediyorlar.

Sinema kanallarını içeren özel televizyon paketlerinin de evlere kadar gelmesiyle ve hem ses, hem de görüntü ürünlerinin artık daha satın alınabilir olmasıyla bu tercihin sebebini bulmak çok da zor değil.

Hem ses sistemi, hem BluRay oynatıcı. Akıllısından...

Sony BDV-E880 de, salonlara hitap eden bir sinema sistemi. İşin ses ve "oynatıcı" kısmını ele alan bu sistem, Blu-Ray diskleri oynatabiliyor. Tabi oynatıcı kısmı sadece Blu-Ray ile sınırlı değil.

USB bağlantısı üzerinden de müzik, video ve resim oynatabilen ürün, internet bağlantısı da destekleyerek daha zengin bir içerik vaat ediyor.

2 tane 120 cm boyutunda hoparlörün yanısıra BDV-E880, 2 tane de çevresel hoparlör ve merkez hoparlörü yanında getiriyor.

Ayrıca bas sesler için de irice bir subwoofer, kutu içeriğine dahil edilmiş. Yere doğru bakan woofer, hatrı sayılır bir bas kalitesi vaat ediyor. Ayrıca set, beraberinde gelen parça sayesinde iPhone istasyonu özelliği sunuyor.

Sony BDV-E880

Optik sürücü: Blu-Ray

USB bağlantısı: Var

Radyo: Var

İnternet bağlantısı: Var

Ses gücü: 1000 watt RMS

Hoparlör sayısı: 5 + 1

3D desteği: Var

Bilgi için: Sony
Telefon: 0216 633 98 00

:: Salonunuzda ses sistemi kullanıyor musunuz? Nasıl bir sisteme sahipsiniz?

(ShiftDelete.Net)