Yarışmacının, Kenan Işık'ı duygulandıran hayali

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan evhanımının yarışmaya katılma nedeni Kenan Işık'ı şaşırrtı. 60 bin lira ödülle yarışmadan ayrılan yarışmacı stüdyodakilerden büyük alkış aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2013 14:33 GÜNCELLEME 12.03.2013 14:54 Televizyon
Yarışmacının, Kenan Işık'ı duygulandıran hayali

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Yurdagül Bakkal adlı yarışmacı hayaliyle Kenan Işık'ı şaşırttı.

Kenan Işık'ın yarışmaya neden katıldığını sorması üzerine Yurdagül Hanım, 'Benim hayallerim maddi imkansızlıklar yüzüden gerçekleşmedi. Okumayınca köy yerde evleniyorsun. Köyde ilk okumaya başlayan kız bendim. Ama olmadı, okuyamadık, okutamadılar. Evlendim. Şimdi oğlum üniversitede okuyor, kızım üniversite sınavına hazırlanıyor. Onların hayallerini tamamlamak için katıldım. Ayrıca köyde kır çiçeklerim var. Çok boş vaktim var. Lise birikimimi ve yarıda bıraktığım üniversite eğitimini değerlendirmek için o kır çiçeklerimin hayallerini gerçekleştirebilmek için, onların hayallerinin peşinden gidebilmeleri için bir destek merkezi açacağım köyde. Ona başladık. Şu an ahşap, sobalı bir evde, sıcacık bir ortamda yeri geliyor sehpaların üzerine, yeri geliyor yerlerde ders yapıyoruz. Kendi yaşayamadıklarımı, yarım bıraktıklarımı onlarla devam ettirmek istiyorum' şeklinde konuştu..

Bu hayaliyle stüdyodan büyük alkış alan Yurdagül Bakkal, 60 bin lira ödülle yarışmadan ayrıldı.

KAYNAK : BEYAZ GAZETE