İlk canlı yayınında göz yaşlarına boğuldu

Genç türkücü Deniz Toprak’ın sunumuyla Kanal 7’de ekrana merhaba diyen programının ilk bölümünde, duygusal anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2014 17:41 GÜNCELLEME 27.09.2014 17:47 Televizyon
İlk canlı yayınında göz yaşlarına boğuldu

Deniz Toprak’ın, programın ilk konukları olan Şebnem ve Fatih Kısaparmak’ın yıllar önce yine Kanal 7’de yayınlanan “Şebnem’le Fatih” programına konuk olduğu sürpriz görüntülerinin ortaya çıkması stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 

Halk müziğinin genç seslerinden Deniz Toprak’ın Kanal 7’de yeni başlayan “Deniz Toprak’la Hafta Sonu” programının ilk bölümünde oldukça duygusal anlar yaşandı. Deniz Toprak’ın ilk konukları örnek çift Şebnem ve Fatih Kısaparmak oldu. Programda, her fırsatta genç türkücünün yanında oldukları mesajını veren Şebnem ve Fatih Kısaparmak çiftinin Deniz Toprak için ne kadar önemli olduğunu ortaya çıktı. Deniz Toprak’ın televizyona ilk kez çıktığı Şebnem ve Fatih Kısaparmak çiftinin 6 yıl önce Kanal 7’de yayınlanan ve ünlü sanatçı Kayahan’ın da konuk olduğu programın görüntüleri genç türkücüye oldukça duygusal anlar yaşattı. Görüntülerin yayınlandığı esnada gözyaşlarına hakim olamayan Deniz Toprak’a Şebnem Kısaparmak destek oldu. Sürpriz görüntüler karşısında gözyaşlarını tutamayan Toprak, “Sevgili Şebnem ve Fatih Kısaparmak’ın yıllar önceki duaları ve destekleriyle bugünlere geldim. Büyüklerin destekleri ve dualarıyla bir yerlere gelinebileceğinin en büyük örneğini bugün burada yaşıyoruz” dedi.

Yürekten geçenlerin, şarkılarla türkülerle dile getirildiği program ‘Deniz Toprak’la Hafta Sonu’ her Cumartesi ve Pazar 14:00’te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…