Eklem ağrılarına pratik çözümler

Ekranların ilgiyle izlenen programı Feridun Kunak Show'da eklem ağrılarının altında yatan nedenler ve çözüm önerileri ekrana taşınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 21.05.2015 16:20 Televizyon
Eklem ağrılarına pratik çözümler

Büyük küçük her kesimden izleyiciye hitap eden Dr. Feridun Kunak Show’da bugün eklem ağrılarının altında yatan nedenler ve bu ağrılardan kurtulmak için bitkisel çözüm önerileri ekrana taşınacak. Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Zeynep ve Selim’in gelecekleri hakkında vereceği önemli karar herkesi şaşırtır. Kanal 7 sinema kuşağında ise bu hafta efsane filmler arasında yerini alan Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu  izleyenlere macera dolu dakikalar yaşatacak.

Dr. Feridun Kunak Show- 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show, izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Kunak bugün, eklem ağrılarının temelindeki sorunları ekrana getirecek. Programda herkesin kolayca bulabileceği malzemelerle hazırlanan karışımlar, eklem ağrıları için çok özel masaj teknikleri izleyiciye aktarılırken eklem ağrılarından korunmanın formülleri canlı yayında anlatılacak.

Elif – 19:45

Zeynep ve Selim, aşklarının gücü sayesinde çok zor günleri atlattıktan sonra evlenmeye karar vermişlerdir. Tehditlerle eve geri dönen Arzu, şok olacağı bir durumla karşılaşır. Var olan hayatının ellerinden kayıp gideceğini anlayan Arzu,  hayatını garanti altına almak için yeni yollar aramaya başlar. Aliye’nin ise Arzu’ya karşı bakış açısı artık tamamen değişmiştir.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu  - 20:45

Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones’un sandığındaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmaya kararlı olan Will Turner ile Elizabeth Swann, çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile ittifak yaparlar. Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi The Flying Dutchman, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır. İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada sevimli ve kurnaz Çinli korsan Sao Feng ile karşılaşırlar. Dünyanın sonu olarak tanımlanan uzakdoğu okyanuslarındaki bu nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır. Korsanların her biri sadece kendi hayatı ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir.